Boeken

Hier enkele boeken voor wie zelf wilt leren papierknippen!

Creatief papier knippen

Creatief papier knippen

Papierknippen bestaat al eeuwen en is nog steeds een geweldige manier om creatief te zijn met papier! In dit artikel leer je hoe je je favoriete papier in nieuwe vormen kunt vouwen, zodat je het kunt uitsnijden. Je vindt hier ook een aantal leuke, eenvoudig te volgen instructies voor het maken van allerlei knutselwerkjes met deze techniek. Maak je klaar – het is tijd voor uren papierplezier!

Prijs: 6,90 euro

Te bestellen bij Bol.com

Kirigami. Snij- en vouwkunst met papier

Kirigami. Snij- en vouwkunst met papier

Kirigami is een kunstvorm die verder gaat dan origami, wat staat voor de Japanse praktijk van het papiervouwen. Bij Kirigamy vouw je niet alleen stukjes papier in nieuwe vormen, maar knip je ze ook uit om fantastische 3D vormen te maken zoals pop-up kaarten en doosjes. Het boek Kirigamy bevat in totaal 40 projecten; van vakantiedecoraties zoals kerstboomornamenten tot idee├źn voor wenskaarten die perfect zijn voor elke gelegenheid! Duidelijke instructies geven beginners in kirgamische kunst de kans om aan de slag te gaan zonder zich overweldigd te voelen door meer geavanceerde technieken: het is nooit te laat om met je fantasie en creativiteit te spelen!

Kiriganmi begon toen op een dag iemand wat extra stofrestjes nam die ze in huis hadden liggen en ze netjes in elkaar vouwde voor ze te knippen.

Prijs: 7,90 euro

Te bestellen bij Bol.com

Het papercutboek

Het papercutboek

Het papercutting boek is een prachtig en inspirerend handboek gemaakt voor diegenen die houden van alle creatieve projecten in dit medium, maar niet weten hoe te beginnen met het uitsnijden van deze ontwerpen. Vol met duidelijke stap-voor-stap instructies met tips onderweg, evenals inspiratie uit originele werken (zoals overlays), is het perfect voor zowel beginners als gevorderden!

Prijs: 17,50 euro

Te bestellen bij Bol.com